Amenajare spatii verzi Ilfov, amenajare spatii interioare Ilfov, amenajare gradini Ilfov, mentenanta spatii verzi Bucuresti, mentenanta spatii interioare Bucuresti, mentenanta gradini Bucuresti

Amenajare spatii verzi

Plantele floricole cultivate

provin din zone tropicale, subtropicale si temperate. Aceste plante nu pot creste bine daca nu li se asigura conditii de viata asemanatoare, din acest motiv este necesar ca pentru fiecare specie sa se cunoasca locul de origine si conditiile pedoclimatice in care s-au format. A cunoaste nevoile fiecarei plante este foarte important astfel incat ele sa se simta la noi intocmai ca acolo unde s-au nascut. Dorinta tuturor de a-si face cat mai placut spatial din jur ( locuintele particulare,birourile de la institutii, firme )de a-l impodobi permanent si variat cu flori, necesita sfatul si mai apoi ingrijirea, unui specialist pentru alegerea lor si obtinerea celor mai reusite solutii.

O data decorul realizat

Amenajare spatii verzi

se impune pastrarea lui un timp cat mai indelungat. Plantele insufletesc spatiul existent, avand o incarcatura energetica mare cu rol pozitiv asupra celor din jur. Ele genereaza oxigen si contribuie foarte mult la imbunatatirea calitatii aerului. Prin apa necesara cresterii si dezvoltarii contribuie la ridicarea umiditatii aerului mai ales in birourile unde se folosesc aparate de conditionarea aerului.

Cele mai calde culorile ale florilor

( rosu, galben si portocaliu sunt preferate de oamenii sociabili care traiesc in colectivitate. Rosu repezinta iubire si pasiune atrage atentia si are un efect dinamic, florile rosii se pot asocia cu plante perene care au frunzele rosietice. Galbenul sugereaza bucurie si dorinta de viata. Are puternice asociatii cu soarele si energia ; se poate folosi in zonele cele mai intunecate ale incaperilor. Verdele care se regaseste la toate plantele a fost denumit in psihologia orientala „Marea armonie” si armonizeaza toate celelalte culori.

Amenajare spatii verzi Ilfov

Suntem o echipa tanara specializata in exclusivitate in intretinerea plantelor de interior.
Daca plantele dumneavoastra nu mai arata ca in momentul achizitionarii , apelati la serviciile noastre.
Ne propunem sa asiguram o intretinere profesionala a plantelorAmenajare spatii verzi Ilfov

Written by TkhMOwWdRS